Schilderwerken Zaventem

In 1996 is zaakvoerder Giuseppe Marroccoli begonnen met het schildersbedrijf dat intussen uitgegroeid is tot een bedrijf gespecialiseerd in totale interieurafwerking, gaande van gyprocwerken tot een in de puntjes afgewerkte ruimte. 

Sinds een aantal jaren doen we tevens ook elk soort vloerbekleding, van tapijt tot linoleum en vinyl.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van al uw meubels! Elk soort kast of stoel is voor ons kinderspel om terug als nieuw te laten lijken of zelfs oud te laten lijken als u dat wenst!

Dit doen wij allemaal voor zowel bedrijven als particulieren in Zaventem en ver daarbuiten. We werken graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal willen van genieten. Daarom willen wij het mooiste en beste resultaat halen.

In onze winkel kunt u de kleuren, behangen of soorten vloeren uitkiezen. Hier verkopen wij ook al het materiaal om zelf aan de slag te kunnen!

Wij maken van elk huis een thuis!

Iedereen kan verven, maar schilderen is een vak!

Voor alle schilderwerken kunt u bij ons terecht. Particulier, professional, nieuwbouwproject of renovatie, wij dragen zorg voor uw schilderwerken in Zaventem.

Door onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunnen wij elke project op een zo snel mogelijk tijd en zo kwalitatief mogelijk opleveren. Wij werken enkel met Sigma voor onze verf en voor het materiaal enkel met Progold. Dit omdat we enkel kwalitatieve schilderwerken willen afleveren. 

Onze vakbekwame mensen zijn vertrouwd met de nieuwste, maar ook met de meest traditionele technieken voor schilderwerken en behangwerken. Uw wanden, plafonds, deuren en plinten schilderen we met matte verf, glanzende verf, hoogglans of satijn. 

U mag dromen en uw binnenhuisarchitect mag grenzeloos ontwerpen.
Wij verzorgen elk totaalconcept van uw woning of project.

Schilderwerken gepland voor uw project in Zaventem? 

Uw interieur is onze specialiteit

Wij staan klaar voor al uw projecten in binnen- en buitenschilderwerk. Voorafgaand kan u bij ons ook terecht voor gyprocwerken. Ook speciale toepassingen met waterbestendige of brandvertragende verf zijn mogelijk. 

Heeft uw interieur een accentmuur in een opvallende kleur of is deze geschilderd aan de hand van een speciale techniek? Onze schilders zorgen steeds voor een perfecte hechting en dekking van de afwerklaag. Ook zorgen we voor het lakken van uw deuren en plinten en zullen we afkitten waar nodig. We nemen eveneens het schilderen van uw buitenschrijnwerk, carport of houten gevelbekleding voor onze rekening. 

U kan op onze expertise, advies en uitvoering rekenen.

Schilderwerken Zaventem buiten


Binnenwerk schilder

Het hele jaar door is binnenwerk mogelijk. Wij voeren uw specifieke wensen en/of eisen uit en stellen een plan op om op gestructureerde wijze tot het gewenste eindresultaat te komen voor uw project in Zaventem.

Wij maken van elk huis een thuis.

Buitenwerk schilder

Als afwerkingsbedrijf kunnen wij diverse opdrachten en projecten uitvoeren op het gebied van buitenwerk, waarin wij een jarenlange ervaring opbouwden. Door zorgvuldig en accuraat te werk te gaan, hebben wij tijdens de voorbije jaren een breed scala aan opdrachten voor buitenwerk gerealiseerd.

Schilderwerken meubel witte muur in Zaventem

Schilderwerken witte muur en zwarte piano in Zaventem

Speedcolor, dat is meer dan schilderwerken alleen!

Spuitwerken

Speedcolor beschikt over een aantal spuitsystemen voor het vakkundig spuiten van diverse producten. Dit kan zowel op locatie als in ons bedrijf. Stukgoed en series voorzien wij van duurzame en speciale verfsystemen. Dat kan variëren van producten voor de meubelindustrie tot en met specifieke onderdelen. Grotere series vlakke onderdelen of producten verwerken wij machinaal.

Meer weten?

Gyprocwerken

Bent u een woning aan het renoveren? Vragen de kinderen een eigen kamer waar ze kunnen studeren? Wilt u eindelijk die ene kamer opsplitsen in twee aparte ruimtes? Of wilt u de zolder verder afwerken of een nieuw verlaagd plafond hangen?

Speedcolor lost deze karweien voor u op met het perfecte materiaal.

Behangwerken

Speedcolor is gespecialiseerd is in alle soorten behangwerken zoals normaal behang, glasweefsel of vinyl. Wij behangen een brede waaier aan nieuwbouwprojecten:

 • ziekenhuizen,
 • kantoren,
 • en winkels.

Daarnaast voeren wij ook alle soorten behangwerk uit voor de particuliere markt.

Speedcolor-behang komt overal tot zijn recht.

Vloerbekleding plaatsen

Speedcolor heeft voor u een breed palet aan vloeren in de aanbieding:

 • Parket
  Hout is het edelste materiaal dat er bestaat. Als vloerbekleding geeft het een behaaglijke, natuurlijke warmte.
 • Laminaat
  Laminaat is een vloer met tal van voordelen en eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Elke ruimte krijgt een klassevolle en schitterende uitstraling.
 • Vinyl
  Vinyl is onderhouds- en budgetvriendelijk en is geschikt voor de hele woning.
 • Linoleum
  Een exclusieve vloer van puur natuurlijke materialen. Het resultaat is een haast onverslijtbare vloerbedekking die in alle woonruimtes tot zijn recht komt.
 • Vasttapijt
  Bent u op zoek naar warmte, luxe en duurzaamheid? Speedcolor biedt u een grote keuze in design, kleuren en kwaliteiten die aansluiten bij uw wensen en uw smaak.

Elke vloer naar uw persoonlijke voorkeur.

Liever zelf aan de slag? Wij verkopen het benodigde materiaal.

In onze winkel kunt u de kleuren, behangen of soorten vloeren uitkiezen. Hier verkopen wij ook al het materiaal om zelf aan de slag te kunnen!


Speedcolor bvba - Voor al uw schilderwerken in Zaventem

Contacteer ons vrijblijvend, wij helpen u graag verder!

Speedcolor bv
3650 Dilsen-Stokkem (Lanklaar) - België

Tel.: 089 65 90 95
Gsm: 0475 53 07 02
Fax: 089 65 07 42

Socials: Facebook - Instagram - LinkedIn

info@speedcolorbv.be
BTW BE0475 391 852

Schilderwerken Zaventem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x