Gyproc plaatsen

Bent u een woning aan het renoveren? Vragen de kinderen een eigen kamer waar ze kunnen studeren? Wilt u eindelijk die ene kamer opsplitsen in twee aparte ruimtes? Of wilt u de zolder verder afwerken of een nieuw verlaagd plafond hangen?

Speedcolor lost deze karweien voor u op met het perfecte materiaal. Wij voeren gyprocwerken uit voor allerhande doeleinden. Een hellend dak en plafond werken wij af met het Metal Stud- of het PlaGypsysteem. Aan onze twee Gyproc-plafondsystemen zijn diverse voordelen verbonden:

  • Rechtstreeks bevestigen op de bestaande structuur, verlaagd ophangen of zelfs (in geval van Metal Stud) vrijdragend plaatsen
  • Past zich aan elke situatie aan
  • Een snel systeem (de profiel-draagstructuur wordt zeer snel geplaatst en omdat het Gyproc-systeem een 'droog' systeem is, hoeft u ook geen maanden te wachten vooraleer u de ruimte in gebruik kunt nemen)
  • Gemakkelijk om leidingen en spots in te bouwen of extra isolatiemateriaal aan te brengen in het systeem.

In plaats van met metalen profielen kunnen wij natuurlijk ook werken op een houten regelwerk dat wij op de bestaande constructie aanbrengen.

Voor de muurbekleding kunt u kiezen om een voorzetwand te plaatsen, de platen te kleven of om op een houten regelwerk te werken. De drie systemen maken een even mooie afwerking mogelijk. In onze voorzetwand integreren wij bovendien gemakkelijk isolatiemateriaal of elektrische leidingen. Onregelmatigheden in oud metselwerk vangen wij zonder probleem op wanneer wij de gyproc-platen met L-gips bevestigen. En om een ruimte in twee op te delen, maken wij natuurlijk gebruik van het Metal Stud-systeem. 

Gyproc laten plaatsen?


gyproc laten plaatsen

gyprocwerken

gyproc plaatsen tegen muur


Gyproc plaatsen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x