Beton ciré Tremelo

Betonpleister of beton ciré plaatsen in Tremelo?

Speedcolor interieurafwerking draagt zorg voor de plaatsing van Mortex ® betonpleister. Met deze hippe betonlook zorg je voor een luxe uitstraling van je badkamer, vloer of keuken.

Uw interieur is onze specialiteit!

Wat is beton ciré? 

Beton ciré, ook wel betonpleister of betonstuc genoemd, is een minerale, waterdichte bepleistering. Het product wordt momenteel veel gevraagd voor het uitvoeren van vloeren, wanden en meubels met een tadelakt look of met het uitzicht van beton.

Zijn waterafstotende werking zorgt ervoor dat dit product interessant is om te gebruiken in bijvoorbeeld badkamers. Dankzij beton ciré creëer je een exclusieve betonlook voor je douchewand, badkamerwand, wasbak of badkamervloer in Tremelo. 

beton ciré Tremelo

Beton ciré; een multifunctionele bekleding voor vloeren, wanden, waterpartijen, natuurlijke bassins, zwembaden.

Dankzij de vochtwerende eigenschappen is betonstuc ideaal voor het waterdicht maken van minerale oppervlakken zoals funderingen, kelders, of zwembaden.

Als waterdicht product is Mortex ® uiterst geschikt is voor buiten of binnen: denk maar aan een betonnen werkblad voor in je keuken, wanden, vloeren, badkamers (douches, wasbakken, badomkasting), trappen, terrassen met stutwerk, zwembaden, … De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Het kan zowel toegepast worden in nieuwbouw-projecten als in renovatie-projecten en kan aangebracht worden op oude betegelde vloeren, op bestaande wandtegels of bijvoorbeeld op oude trappen.

Uw ‘verouderd’ interieur kan plots een volledige metamorfose ondergaan door het toepassen van Mortex ®.

Uw interieur in Tremelo een moderne look geven dankzij beton ciré? 

Hoe beton ciré aanbrengen?

Bij het plaatsen van je Mortex ® betonpleister in Tremelo worden de behandelde oppervlaktes  steeds afgewerkt met een 2-compontenten vernis. Ook kan een onderhoudswax worden aangebracht; dit zorgt ervoor dat het water mooi afparelt van het oppervlak.

De natte zones in de badkamer dienen regelmatig ingewreven te worden met de onderhoudswas, een eenvoudig toe te passen onderhoud. We brengen de betonpleister minimaal 3mm dik aan om te zorgen voor een waterdichte afsluiting. 

Beton ciré aanbrengen: hoe moet dat?

Een prachtige betonlook in je keuken dankzij een beton ciré keukenblad.

Renovatie van uw bestaande keuken

U wilt uw keuken in Tremelo renoveren en u denkt daarbij aan een nieuw werkblad uit beton ciré?
Een keuken vormt vaak de blikvanger van uw woning. Dankzij een werkblad uit beton cire van Mortex ® geeft u uw keuken in geen tijd een frisse uitstraling.

Wij komen ter plaatse in Tremelo en geven je oude keuken een totale make-over zonder ingrijpende breekwerken. Mortex ® kunnen we aanbrengen op oude, bestaande tegels, op het bestaande werkblad, ...

Nieuwe keuken

Wil je een nieuwe keuken plaatsen in Tremelo en wens je hierbij een hippe betonlook te creëren? Speedcolor kan het beton ciré werkblad aanleveren en plaatsen in MDF. MDF leent zich namelijk prima voor het uitwerken van keukenwerkbladen.

Door alles uit MDF op te bouwen, kan men volledig naadloos werken. De naadloze afwerking zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Ook uw keukentafel of andere keukenelementen kunnen in dezelfde afwerking worden uitgevoerd.

Mortex ® betonpleister als vloer

Een vloer van beton ciré voelt heel comfortabel aan!
De vloeren kunnen op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht: chape, beton, bestaande tegels, ...
De ondergrond dient wel steeds voldoende droog en draagkrachtig te zijn.

Ook voor renovatie van uw oude vloer is mortex ® een schitterend product. Het kan op de oude bestaande tegel geplaatst worden; dit scheelt een hoop breekwerk.

Een moderne vloer met betonlook laten plaatsen in Tremelo?

Uitvoeringen en kleuren

Een mortex ® vloer is in allerlei moderne en klassieke kleurtinten verkrijgbaar. De mortel wordt tijdens het aanmaken vermengd met een pigmentpoeder waardoor het zijn uiteindelijke kleur krijgt. De uitstraling van de vloer wordt bepaald door de korrelgrootte, de manier waarop de vloer uitgevlakt wordt, de mate van polijsten en de uiteindelijke afwerklaag. Bij het kiezen van de kleur dien je er rekening mee te houden dat deze altijd iets donkerder zal worden door de beschermende wax- of olie die later nog op de vloer wordt aangebracht. Deze beschermingslaag is nodig om de vloer vuilafstotend te maken en ongevoelig voor vlekken.

beton ciré Tremelo

De voordelen van een beton ciré gietvloer

 • Exclusieve betonlook
 • Waterdicht, dus ook geschikt voor gebruik in de badkamer
 • Geschikt voor vloerverwarming (neemt de warmte goed op)
 • Hard (de hardheid van mortex is te vergelijken met natuursteen)
 • Kan op bestaande ondergronden worden aangebracht (uitbreken van de vloer is door de dunne vloeropbouw meestal niet nodig)
 • Mortex kan op wanden en meubelen worden aangebracht (bijvoorbeeld bij een inloopdouche) waardoor allerlei esthetisch interessante combinaties mogelijk zijn.

Hoe onderhoud je een Mortex ® gietvloer? 

Bij het onderhouden van een mortex ® vloer moet je er rekening mee houden dat het een product is op kalkbasis. Je moet het op dezelfde manier onderhouden als een natuurstenen vloer en dat betekent in grote lijnen dat je géén zure reinigingsproducten moet gebruiken zoals Antikal, Cillit Bang, azijn of andere zure producten. Mocht je deze producten toch nodig hebben om zware kalksporen te verwijderen, spoel de vloer dan goed na met water zodat het schoonmaakmiddel niet op het oppervlak kan uitdrogen.

 • Stofzuig de betonstuc vloer éénmaal per week. Dit gaat meestal het eenvoudigst met een parketborstel, je voorkomt er ook krassen op de vloer mee.
 • Gebruik een neutrale allesreiniger of groene zeep om de vloer te reinigen.
 • Een Mortex vloer wordt in de regel met een speciale wax of olie nabehandeld. Deze behandeling moet je periodiek herhalen. Meestal is dat eens in de vier à vijf maanden. Je houdt er de vloer mooi mee en voorkomt vlekvorming.
 • Gebruik viltjes onder stoelen om krassen en geluidsoverlast door het schuiven te voorkomen.
 • Laat water niet te lang op de vloer staan. Dit om kalkvlekken te voorkomen.
 • Pas op met citroensap en andere zure fruitsappen. Reinig vlekken gelijk met veel water en maak de vloer goed droog.

beton ciré Tremelo

Over Speedcolor interieurafwerking, uw betonpleister specialist.

In 1996 is zaakvoerder Giuseppe Marroccoli begonnen met het schildersbedrijf dat intussen uitgegroeid is tot een bedrijf gespecialiseerd in totale interieurafwerking. Schilderwerken, gyproc plaatsen, behangen, Mortex ® beton ciré plaatsen ... We doen alles voor een tot in de puntjes afgewerkte ruimte!

Sinds een aantal jaren doen we tevens ook elk soort vloerbekleding, van tapijt tot linoleum en vinyl.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van al uw meubels! We behandelen verschillende meubels. Elk soort kast of stoel is voor ons kinderspel om terug als nieuw te laten lijken of zelfs verouderd te laten lijken als u dat wenst!

Dit doen wij allemaal voor zowel bedrijven als particulieren. We werken graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal willen van genieten. Daarom willen wij het mooiste en beste resultaat halen.

In onze winkel kunt u de kleuren, behangen of soorten vloeren uitkiezen.
Hier verkopen wij ook al het materiaal om zelf aan de slag te kunnen!


Gyproc plaatsen Tremelo

Speedcolor is gespecialiseerd in het plaatsen van Mortex ® betonpleiser.

Het is onze missie om te werken voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. We streven daarbij steeds naar het mooiste en beste resultaat.

Speedcolor bv

BTW BE0475 391 852

Bekaertlaan 7
3650 Dilsen-Stokkem

Mail: info@speedcolorbv.be

Tel.: 089 65 90 95
Gsm: 0475 53 07 02
Fax: 089 65 07 42

Socials

Facebook - Instagram - LinkedIn - Youtube - Tumblr - Pinterest

Beton ciré Tremelo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x