Behanger Holsbeek

Behanger gezocht in Holsbeek?

Speedcolor is als behanger gespecialiseerd is in alle soorten behangwerken zoals normaal behang, glasweefsel behang of vinyl behang.

Behanger Holsbeek

Speedcolor-behang komt overal tot zijn recht!

Bij Speedcolor interieurafwerking kun je terecht voor al je schilderwerken, spuitwerken, vloerbedekking en het plaatsen van gyproc en behangpapier.

Het is onze missie om te werken voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. We streven daarbij steeds naar het mooiste en beste resultaat.

Behanger gezocht in Holsbeek? Welkom bij Speedcolor!

In 1996 is zaakvoerder Giuseppe Marroccoli begonnen met het schildersbedrijf dat intussen uitgegroeid is tot een bedrijf gespecialiseerd in totale interieurafwerking, gaande van behangwerken tot een in de puntjes afgewerkte ruimte. 

Sinds een aantal jaren doen we tevens ook elk soort vloerbekleding, van tapijt tot linoleum en vinyl.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het spuiten van al uw meubels! Elk soort kast of stoel is voor ons kinderspel om terug als nieuw te laten lijken of zelfs oud als u dat wenst!

Dit doen wij allemaal voor zowel bedrijven als particulieren. We werken graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal willen van genieten. Daarom willen wij het mooiste en beste resultaat halen.

Als behanger hebben wij een jarenlange ervaring in het behangen van verschillende (nieuwbouw)projecten, maar we voeren ook alle soorten behangwerk uit op de particuliere markt.

Speedcolor streeft steeds naar het mooiste en beste resultaat voor jouw project in Holsbeek.

Ontvang meer informatie

Glasweefsel behang, vinyl behang, normaal behang, ... Speedcolor kan het allemaal!

Bij Speedcolor interieurafwerking kun je terecht voor al je schilderwerken, spuitwerken, vloerbedekking en het plaatsen van gyproc en behangpapier.

Het is onze missie om te werken voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. We doen alles voor een tot in de puntjes afgewerkte ruimte!

Bekijk hieronder enkele van onze gerealiseerde behangwerken:

Behanger Holsbeek

Behangwerken Holsbeek

Behanger Holsbeek

Behangwerken Holsbeek

Liever zelf aan de slag met behangpapier? Hier zie je hoe je zelf kan behangen.

In onze winkel kunt u de kleuren, behangen of soorten vloeren uitkiezen.
Hier verkopen wij ook al het materiaal om zelf aan de slag te kunnen!

 

Speedcolor, dat is meer dan behangwerken alleen!

Schilderwerken

Voor alle schilderwerken kunt u bij ons terecht. Particulier, professional, nieuwbouwproject of renovatie, wij dragen zorg voor uw schilderwerken in Holsbeek.

Onze vakbekwame mensen zijn vertrouwd met de nieuwste, maar ook met de meest traditionele technieken voor schilderwerken en behangwerken. Uw wanden, plafonds, deuren en plinten schilderen we met matte verf, glanzende verf, hoogglans verf of satijn.

Wij zijn gespecialiseerd in binnenwerk en buitenwerk. Door onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunnen wij elke project op een zo snel mogelijk tijd en zo kwalitatief mogelijk opleveren.

Iedereen kan verven maar schilderen is een vak!

Spuitwerken

Speedcolor beschikt over een aantal spuitsystemen voor het vakkundig spuiten van diverse producten. Dit kan zowel op locatie als in ons bedrijf. Stukgoed en series voorzien wij van duurzame en speciale verfsystemen. Dat kan variëren van producten voor de meubelindustrie tot en met specifieke onderdelen. Grotere series vlakke onderdelen of producten verwerken wij machinaal.

Meer weten?

Gyprocwerken

Bent u een woning aan het renoveren? Vragen de kinderen een eigen kamer waar ze kunnen studeren? Wilt u eindelijk die ene kamer opsplitsen in twee aparte ruimtes? Of wilt u de zolder verder afwerken of een nieuw verlaagd plafond hangen?

Speedcolor lost deze karweien voor u op met het perfecte materiaal.

Vloerbekleding plaatsen

Speedcolor heeft voor u een breed palet aan vloeren in de aanbieding:

 • Parket
  Hout is het edelste materiaal dat er bestaat. Als vloerbekleding geeft het een behaaglijke, natuurlijke warmte.
 • Laminaat
  Laminaat is een vloer met tal van voordelen en eindeloos veel creatieve mogelijkheden. Elke ruimte krijgt een klassevolle en schitterende uitstraling.
 • Vinyl
  Vinyl is onderhouds- en budgetvriendelijk en is geschikt voor de hele woning.
 • Linoleum
  Een exclusieve vloer van puur natuurlijke materialen. Het resultaat is een haast onverslijtbare vloerbedekking die in alle woonruimtes tot zijn recht komt.
 • Vasttapijt
  Bent u op zoek naar warmte, luxe en duurzaamheid? Speedcolor biedt u een grote keuze in design, kleuren en kwaliteiten die aansluiten bij uw wensen en uw smaak.

Elke vloer naar uw persoonlijke voorkeur.

Speedcolor bvba - Voor al uw behangwerken in Holsbeek

Speedcolor is als behanger gespecialiseerd is in alle soorten behangwerken.

Het is onze missie om te werken voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. We streven daarbij steeds naar het mooiste en beste resultaat.

Speedcolor bv

BTW BE0475 391 852

Bekaertlaan 7
3650 Dilsen-Stokkeù

Mail: info@speedcolorbv.be

Tel.: 089 65 90 95
Gsm: 0475 53 07 02
Fax: 089 65 07 42

Socials

Facebook - Instagram - LinkedIn - Youtube - Tumblr - Pinterest

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x